Suzana Arslani's Reel

Easy shades by TB

Easy Shades modeli izrađeni su za muškarca koji je slobodan i jasno izražava svoj modni stav. Ako postoji stav, bez obzira bio bijeli ili crni - rezultat je uvijek pun pogodak. To je Bahorićev stav u koncipiranoj, minimalističkoj modnoj priči, koja ove sezone ima najjasnije odrednice dosad.

DNEVNIK NOVA TV making of

Autorice Dina Šiljeg i Suzana Arslani uvode Vas u svijet 'iza' kamera. U filmu su pokazale kako nastaju zanimljivi novinarski prilozi koje vam ekipa informativnog programa priprema svaki dan. Autorice su snimile 26-minutni uradak u kojem prikazuju što je sve potrebno da nastane Dnevnik Nove TV.

HIGHLIGHTS ICE FEVER

Hockey spectacle at Arena, Zagreb

NOIR FILM FEST PROMO

Noir festival okuplja predstavnike stila noira na filmu, književnosti, fotografiji, stripu i mnogim drugim umjetničkim i pop-kulturalnim oblicima. Noir festival donosi filmske klasike, ali i premijerno prikazuje najnovije filmske hitove nadahnute stilom noira. Noir festival je i književni festival koji ugošćava svjetske autorske zvijezde koje dominiraju svjetskim top listama bestselera.

Double identity

Poznati umjetnik i fotograf u svojim je radovima „oživio" likove najvećih filmskih noir klasika. Šekoranjina je izložba svojevrsni remake scena iz kultnih filmova, u kojima su se sada našli i brojni poznati glumci iz Hrvatske i regije. -- Želio sam pobjeći od modernog, te se vratiti starim tehnikama fotografiranja.

ELLE STYLE AWARDS

ELLE style awards Zagreb

Hyeres 2012 CRO sailing team day one.divx

Prvi dan regate Svjetskog kupa u Hyeresu 2012, vjetar do 30 čvorova, vrijedna snimateljica/montažerka Suzana Arslani složila je malo kadrova da vidite kako je bilo :)

Hyeres 2012 CRO sailing team day 2.mp4

Drugi dan regate Svjetskog kupa u francuskom Hyeresu, evo što je Suzana Arslani složila :)

Hyeres2012 CRO sailing team day 3

Uploaded by crosailingteam on 2012-04-24.

Hyeres 2012 CRO sailing team Day 5.mp4

dan velkih valova u Hyeresu, evo malog odabranog isječka Suzane Arslani..

register for stage 32 Register / Log In